Døgnvagt ring

(+45) 2218 8736

Låsesmed Hvidovre: 5 tips til dig, der skal købe vindueslåse

Låsesmed Hvidovre: 5 tips til dig, der skal købe vindueslåse

Tags :

Ny lås, Låsesmed Hvidovre, Ydelse

Del indlæg :

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en vindueslås?

Låsesmed Hvidovre kender at der findes flere forskellige typer vindueslåse og vindueskroge, som er mere eller mindre avancerede. Hvilken type du skal vælge afhænger af, hvor meget sikkerhed du leder efter, og hvor mange penge du er parat til at bruge. Har du børn hjemme og vil sikre dig, at de ikke kan åbne vinduer af sig selv, kan en vindueskrog eller anden låseanordning være tilstrækkelig. Selv vinduer, der sidder højt, kan klare sig med en enklere løsning. Det varierer dog, hvad forsikringsselskaberne kræver, når det kommer til låse, så dobbelttjek altid med dit selskab, inden du vælger lås. vi anbefaler, at du, der bor i hus eller lejlighed, monterer sikre vindueslåse på alle vinduer, der er tilgængelige fra jorden, eller hvor tyven kan arbejde uden den store opdagelsesrisiko.

Låsesmed Hvidovres 5 tips til dig, der skal købe vindueslåse

  • Indadgående og udadgående vinduer kræver forskellige låseanordninger. Se på specifikationerne for låsen, så du vælger den rigtige!
  • Hvis der står, køb godkendt og tilpasset lås til aflåsning af vinduer.
  • Vælger du en lås med nøgle, bør nøglen opbevares i nærheden af ​​vinduet af flugtårsager. Det skal dog ikke være synligt for tyve.
  • Hvis du har vinduer, du sjældent åbner, kan du blot skrue dem til.
  • Hvis vinduerne er ældre eller i dårlig stand, kan det være en bedre investering at udskifte hele vinduet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *